mijn werkwijze

Één van de dingen waar ik als ontwerper blij van wordt is het maken van een unieke kaart die past bij jouw speciale gelegenheid! Ik probeer een klein beetje handgemaakt geluk te creëren in al mijn werk. Ben je zelf ook op zoek naar dat ene speciale ontwerp en past mijn stijl bij jou? Dan lijkt het mij heel erg leuk om deze samenwerking aan te gaan!

Je kunt contact opnemen door een berichtje achter te laten via het contactformulier of een mailtje te sturen naar 

Het ontwerpproces

Tijdens het eerste contact zullen wij een aantal praktische zaken bespreken en brainstormen over jouw wensen en ideeën. Aan de hand hiervan maak ik een vrijblijvende offerte op. Zodra je akkoord bent met deze offerte en mijn algemene voorwaarden, start ik met de uitwerking van jouw ideeën. 

Op basis van jouw input begin ik met het ontwerpproces. Weet je al precies wat je wilt? Dan is één schets misschien genoeg, maar wanneer jouw wensen minder specifiek zijn, zal ik jou verschillende schetsen toesturen. Vervolgens vraag ik om jouw feedback en werken we samen tot een definitieve versie, waar jij 100% tevreden mee bent.

Drukken

Omdat ik streef naar kwaliteit, verzorg ik graag het volledige proces van schets en idee tot aan het gedrukte eindproduct. Ik bied dan ook aan om het drukken van het ontwerp te regelen bij mijn vaste drukker. In het geval van een geboortekaartje, ontvang ik graag de laatste gegevens na de geboorte van jullie kleine wonder en regel ik het verdere proces met de drukker.

 

Tijd

Voor een gemiddeld ontwerpproces reken ik zo’n 2 a 3 maanden, zodat wij alle tijd hebben om samen tot het perfecte eindproduct te komen. Mocht je nou toch een last minute ontwerp op maat willen, kan je mij altijd even een berichtje sturen, om te zien wat de mogelijkheden zijn!

Tarieven

Omdat elke opdracht uniek is, heb ik geen standaard tarieven. Zodra ik meer weet over jouw wensen en ideeën, kan ik tot de juiste prijs komen. Laat dus even een berichtje achter via het contactformulier of stuur een mailtje naar

Voorwaarden ontwerp op maat

Voor een detailleerde omschrijving van de ‘kleine lettertjes’ verwijs ik je door naar mijn algemene voorwaarden